Om os - Primo Nordic ApS

We Grill, Bake, Roast & Smoke

Primo Nordic tilbyder kvalitetsredskaber til dig, der vil dyrke din passion for grill, røgning og rustik madlavning.
Vores mål er at løfte hele området til et højere niveau ved at tilbyde vores kunder det bedste udstyr fra hele verden – og inspirere kunderne til at afprøve nye teknikker.
Princippet er, at det ikke skal være udstyret, der sætter begrænsningerne for niveauet af udendørs madlavning.
Vi importerer udelukkende kvalitetsprodukter, vi selv har gennemtestet, og sælger dem gennem uafhængige forhandlere.

PrimoNordic har meget at tilbyde.

Uanset om du vil have markedets bedste keramiske grill, et samlingssted til madlavning og hygge eller et superlækkert udekøkken, så kan vi levere det.  Rustik madlavning på første klasse

PrimoNordic tilbyder i tæt kontakt med nogle af verdens absolut førende producenter en række kvalitetsprodukter. Her er fokus på kvalitet, funktionalitet og design, så både private og professionelle grill entuiaster får maksimal glæde af vores produkter.

Gå på opdagelse i vores udvalg og få inspiration - Smag har ingen facit

Smag og behag er forskellig. Vi har sørget for, at du kan få et stort udvalg af smagsstoffer i form af f.eks. røgesmuld, marinader, krydderier og selvfølgelig kvalitetskul, der giver den helt unikke basissmag i grillet mad.

Primo Nordic ApS
PrimoNordic er et dansk specialfirma med fokus på kvalitetsudstyr og tilbehør til rustik, udendørs madlavning. Vi importerer selv vores produkter og sælger dem via forhandlere til kunder i hele Europa.

Vi har Danmarks måske største showroom udelukkende med grills, røgeovne, udekøkkener, pizzaovne og meget mere. Du er velkommen til at besøge os og finde ny inspiration til dit næste projekt. Du finder os 1 km. fra motorvejsafkørsel 69 mellem Kolding og Esbjerg.

Primo Nordic ApS drives af Berit og Stig Jensen samt Michael Toftelund, der alle nærer en dyb passion for rustik madlavning og jævnligt tager rundt i verden for at få inspiration og finde det allerbedste udstyr til salg i shoppen. Michael nøjes ikke med at se på. Han turnerer også verden rundt som medlem af The European Allstar BBQ-Team.

Du handler altså med fagfolk, når du handler hos Primo Nordic ApS.

Kontakt os

Hos PrimoNordic er vi vilde med rustik madlavning og godt kvalitetsgrej.
Ring eller skriv til os, hvis du vil vide mere om vores produkter eller finde nærmeste forhandler.
Vi ser frem til at høre fra dig

Kontakt information:

Primo Nordic ApS
Fabriksvej 15
6650 Brørup 

Tlf. +45 7230 1233

E-Mail: info@primonordic.com 

CVR: 36977787