PRIMO CERAMIC GRILLS

NEXT GENERATION GRILLS

Den keramiske kappe i en Primo Kamado Grill er en af årsagerne til, at mad tilberedt på en Primo-grill bevarer saften og kraften. Varmen er jævnt fordelt, og fugten fordamper ikke. 
Den ovale grill er et af Primos mest kendte produkter. Formen passer perfekt til mange råvarer, og den giver masser af muligheder for den grillmester, der vil tilberede i flere varmezoner, så f.eks. sensible råvarer ikke ødelægges af for meget varme.
Temperaturstyringen i en Primo-grill er ekstrem enkelt, og kulforbruget tilsvarende minimalt. 

Primo Kamado Grill

Du kan få din Primo Kamado Grill i flere størrelser og både som rund eller oval grill.
Primo’s mest populære grill er Primo Oval XL 400. Den har et stort grillareal, og den patenterede ovale form giver endnu mere plads og langt flere muligheder for ristopsætningen, så du kan grille, bage og røge, hvad du skulle få lyst til. Tykke stege, pulled pork, elegante bøffer og ……. Du kan tilberede det hele, og du kan langtidsstege uden problemer.Primo Ceramic Grills er fremstillet med en meget avanceret og robust keramisk kappe. Grillen er derfor ledsaget af 20 års garanti på alle keramiske dele.

flere stegningsmetoder

Varmen og duften fra kvalitetskul holdes inde i Primo-grillen af den keramiske kappe. Det gør temperaturstyringen nem, så du kan ryge en laks ved 65 °C , give dine rib eyes sydende 450°C eller tilberede efter princippet om ”low & slow”, når du har lyst til en saftig lammekølle eller et mørt stykke svinekød.  

 
+ 0

stegemetoder

Kun fantasien sætter grænser…

Nogle siger, at der er 65 forskellige måder at tilberede sin mad på en Primo Grill. Andre siger langt højere tal. Vi kender ikke facit, men ved, at der ikke er mange begrænsninger, når vi arbejder med vores egne Primo-grills derhjemme. Grillarealet er stort og kan nemt deles i to zoner – direkte og indirekte varme. Og hvis man så tager vendbare grillriste, deflektor-plader, forhøjerriste og andet af det smarte tilbehør, Primo tilbyder, i anvendelse, stiger tallet hurtigt.

Grill og varme

Direkte varme – en zone

Grill og stegning

Direkte og indirekte – to zoner

Bagning, stegning og rygning

Indirekte – en zone

Primo tilbehør

Grill-entusiaster i hele verden anvender Primo Grill’s og har gjort det i mange år.
Det giver naturligvis efterspørgsel efter mange typer ekstraudstyr  – og vi kan levere det hele.