OLE HICKORY PITS

State-of-the-art barbecue røgeovne til private og cateringfirmaer der ikke vil nøjes med det næstbedste.

Dit bedste værktøj i jagten på perfekt barbecue

Ole Hickory Pits er en bred vifte BBQ-røgere af meget høj kvalitet til alle behov. De fremstilles i USA af verdens måske førende producent, der med 50 års erfaring, adskillige patenterede teknologier og verdensomspændende succes stadigvæk har et mål for øje. De vil fremstille verdens bedste BBQ-røgeovne til professionelle røgere og private entusiaster. Vi deler deres begejstring og vil sprede den til vores kunder.

 
CTO_0067 beskåret

BBQ Smokere til hjemmebrug

Ole Hickory Smokers skelner mellem smokere til hjemmebrug, kommerciel anvendelse og konkurrencemodeller.
Til klassen af Residential Smokers hører CTO. Det er den mindste model i serien af Convecture™ Tri, som udnytter en patenteret metode til at cirkulere varmen i ovnen og sikre ensartet tilberedning af alle emner. 
Modellen er meget alsidig og har en kapacitet, der på ægte amerikansk opgives til at være 96 halve kyllinger, 8 hele kalkuner eller 24 rækker ribs! De mere traditionelle specifikationer fås ved at følge linket herunder.

Smagen af godt håndværk

Ole Hickory Pits har tradition for kvalitet, men er også kendt for sine innovative, patenterede teknologier.
Den mest berømte teknologi er nok Convecture™ teknologien, der nærmest har revolutioneret, hvordan man tilbereder røgede fødevarer. Teknologien sikrer konstant og effektiv fordeling af varme og røg i hvert eneste åbne område i hele ovnen.

Kommercielle BBQ-smokere

Ole Hickory Pits fremstiller en række smokere til industriel produktion på restauranter eller egentlig fødevareproduktion. De hører til i den absolutte elite og forener kapacitet, kvalitet, driftssikkerhed og muligheden for at fremstille fødevarer og unikke smagsoplevelser på allerbedste vis.
Der findes mange modeller at vælge imellem, så tag os med på råd i din søgen efter den ideelle løsning.

CTODW_0174 beskåret

ole hickory tilbehør

Hvis du får lyst til at gøre lidt ekstra ud af dine røgevarer, stiller Ole Hickory en række BBQ-saucer til rådighed. De er udviklet af eksperter og giver dig en genvej til endnu større smagsoplevelser.

Mobil røgeovn

En del restauranter har sæsonbestemt behov for røgeovne. Til dem har Ole Hickory Pits en serie modeller, der er nemme at køre i stilling og gennemføre en serie røgeprocesser. De er konstrueret efter ”plug & smoke” princippet og meget brugervenlige, så når råvarerne er placeret på dens 15 roterende hylder, og smuldkassen fyldt op, er der ikke lang vej til perfekt tilberedt og velsmagende mad.