Bull BBQ

Amerikanske Bull BBQ leverer nogle helt fantastiske komponenter og komplette udekøkkener. Du kan få pizzaovne, fritstående grills, indbygnings grills, indbygnings ildsteder, kogeplader, vaske og en række andre komponenter, der kan løfte dit udekøkken op på et misundelsesværdigt højt niveau. Og netop når det kommer til komplette udekøkkener, er Bull BBQ’s ”second to none”!
Hvis du har pladsen og ideerne, kan Bull BBQ omsætte dine ønsker til virkelighed! Kontakt os med din målfaste skitse, så får du en professionel tegning retur – og når du har besluttet dig, kommer der en komplet leverance, så det er hurtigt at installere, og du kan komme i gang som chefkok i dit udendørs drømmekøkken.  

 

Bull BBQ - gennemtænkt ned i den mindste detalje

Hos Primo Nordic er vi vilde med Bull BBQ, for alt hvad de rører ved er af høj kvalitet og virkelig gennemtænkt ned i den mindste detalje. Kom ind i vores showroom og se, hvordan deres udekøkkener er bygget op, og komponenterne er fremstillet – men pas på! Det er nemt at blive forelsket i tanken om et Bull BBQ udekøkken…..

 

Indbygget Grill

Bull BBQ fremstiller en lang række grills til indbygning. De kan indgå i komplette Bull-udekøkkener, eller du kan købe dem separat til dit eget projekt. De flotte grills kan leveres både som kull-grills, gas-grills med op til 7 brændere og som kombinationsgrills med infrarød teknologi og en elektrisk kode/stegesektion supplerer grillen.  

 

Transportable grill’s

Selvom man ikke har plads til et udekøkken, kan man sagtens få glæde af Bull BBG grills. Firmaet fremstiller nemlig en serie grills på hjul. De er fremstillet i rustfrit stål af høj kvalitet, og pladsen mellem grillen og hjulene er udnyttet til et praktisk skab.
Grillene anvender den effective ReliaBULL Technology, der giver op til 50% bedre varmefordeling end andre grills. Så kan hele grillfladen udnyttes, og dine råvarer tilberedes ensartet, uanset hvor på grillristen, de ligger.

Pizzaovne

Ingen kender mere til pizzaer end italienere! Derfor samarbejder Bull BBQ med et italiensk firma om fremstilling af deres smukke pizzaovne. De fremstilles i rustfrit og elektrogalvaniseret stål, og på ægte amerikansk vis svejses ovnene op, inden de til sidst får Bull’s kvalitetsstempel.
Bull pizzaovne er suveræne til at stå ude I det danske vejr – og så bager de nogle fantastiske velsmagende pizzaer.

Komplet serie komponenter

Bull BQ kan udruste dit udekøkken med ALT du ønsker dig. Kogeplader, vaske, køleskabe, kogekar, fadølsarmatur osv. Det er fristende at påstå, at hvis du kan tænke det, kan Bull BBQ levere det!
Alle komponenter er fremstillet i ekstrem høj kvalitet og med gennemtænkte detaljer, så chefkokken får de helt rigtige værktøjer i jagten på det perfekte måltid.

Komplet udendørs drømmekøkken

Bull BBQ er ”second to none”, hvis du vil have et udendørs køkken ud over det sædvanlige! 
Hvis du har pladsen og ideerne, kan Bull BBQ omsætte dine ønsker til virkelighed! Kontakt os eller kom ind i vores showroom med din målfaste skitse, så får du en professionel tegning retur. Og når du har besluttet dig, bliver dit køkken custom made og leveres komplet med de ønskede moduler og komponenter. Det er nemt at installere, og du kan hurtigt komme i gang som chefkok i dit udendørs drømmekøkken.

Ild-elementer

Ild er dragende. Ild giver varme og skaber hygge.  Bull har raffineret bålpladsen til en række smukke fritstående ildsteder og nogle avancerede ildsteder, der er beregnet til indbygning. 
Ildstederne fås i klassisk design eller som sofistikerede ildsteder, der f.eks. kunne indbygges på en tagterrasse, hvor levende ild vil være en helt unik oplevelse.

Tilbehør

Som en af verdens førende leverandører af grills, pizzaovne og udekøkkener har Bull BBQ naturligvis også udviklet en række redskaber og assessorers. De er alle fremstillet med omtanke og blik for funktionelt design, så hvis du har behov for ekstra gode redskaber eller en speciel god gave, er Bull den helt rigtige leverandør.