Borniak

Smag har ingen facit

Borniak

Der sælges flere og flere rigtige røgeovne til private danskere, restauranter, gårdbutikker og andre, der selv vil røge deres råvarer og have styr på mest muligt af produktionskæden fra ”jord til bord”. Og så er der selvfølgeligt smagen – for de fleste elsker røgede fødevarer.
Borniak røgeovnene fås i flere størrelser, med og uden digital temperaturstyring.
Der er en løsning til begynderen, der gerne vil eksperimentere uden at investere for meget. Og der er en avanceret Borniak til det mere produktionsorienterede behov.
Fælles for alle modeller er høj kvalitet og stor brugervenlighed.

Classic
smokers

BBQ
smokers

Røg-generatorer

Borniak
tilbehør

Røgesmuld
og smage

En smag af originalitet

Hvor røgning tidligere primært blev forbundet med konservering af pølser og kødvarer, drejer det sig i dag mere om madlavning med fokus på smag og duft. Farve er en anden faktor, som erfarne røgere arbejder med. Hvis skinken er flot rød, så er der sikkert anvendt elletræ, mens der med stor sandsynlighed har været bøg i magasinet, hvis kødet har en mere gylden farve og intens duft.

Produktmodeller - Borniak - PrimoNordic

Til hjemmerøgere eller det professionelle køkken

Borniak leveres i princippet i tre typer, der alle er designet med fokus på høj hygiejne, lang holdbarhed – og selvfølgelig perfekte forhold for røgeprocessen. De mest avancerede Borniak-modeller er digitalt styrede PID-ovne for præcis temperaturstyrring
Vælg mellem typerne: Borniak UW Manuel – Borniak UWD Digitalstyret PID – Borniak Rustfri Digitalstyret PID 

 

Oplevelserne fortsætter derhjemme

Borniak røgeovne er ideelle til lystfiskeren eller jægeren, der ikke vil nøjes med oplevelserne ude i naturen, men også vil forarbejde ”byttet” derhjemme – og dele nye smagsoplevelser med venner og familie.