ARTEFLAME

Kvalitetstid om bålet med familie og venner – krydret med grill på en helt ny måde

Arteflame-Icon-Red

ARTEFLAME PRODUKTER

Arteflame kombinerer smukt, tidløst design med funktionalitet. Kombinerer bålets hygge med mulighederne for at grille på mange forskellige måder og bliver et naturligt samlingspunkt, uanset hvor den står. Når først der tændes op, samles folk.

Brænder man sig ikke på siderne? Nej, takket være en unik sandwich-opbygning af siderne er det kun toppen, der bliver varm. Den kan man til gengæld grille på – direkte, indirekte eller med afstand.

Arteflame bliver det nye samlende element i mange sammenhænge! En ideel løsning i offentlige parker, på campingpladser, hjemme i privaten eller måske på sommerterrassen ved restauranter, der vil gøre noget ekstra for deres kunder.

 

OPLEVELSER

Giv dine gæster en ekstra oplevelse med Arteflame! Stil den op på stranden og server en aftendrink i skumringen, eller tilbered dem et rustikt måltid mad. Uanset hvad du finder på, vil Arteflame blive et naturligt midtpunkt for uforglemmelige oplevelser.

ARTEFLAME TILBEHØR

Arteflame er meget mere end et smukt bålsted med muligheder for grill. Ved hjælp af forskelligt tilbehør kan Arteflame også blive centrum for spændende madlavning.

Arteflame fås i flere designs og størrelser

Arteflame er bygget op omkring en smuk, enkel og tidsløs designlinje hvor det æstetiske og funktionelle går hånd i hånd. Læg dertil en utrolig robust konstruktion, der er beregnet til at stå udendørs under danske forhold, og du har allerede fået mange muligheder.
Med tiden er Arteflames produktprogram blevet til en nærmest komplet serie – men design, funktionalitet og kvalitet er stadigvæk i fokus